Resor på hög nivå

Sätt snurr på konferensen

Vågade upplevelser

Gruppresor som aktiverar

Vi älskar våra kunder, som väljer oss för att vi delar ett intresse och därmed har förmågan och erfarenheten att förverkliga och överträffa förväntningar. Men vi älskar också nya utmaningar. Det ligger liksom i vår natur.

Vi producerar resor med extremskidåkning på hög höjd. Men vi kan även omvandla nybörjarens rädslor till djup kärlek för både skidåkning och mountainbike i Alperna eller Rocky mountains.

Störst erfarenhet av aktiva konferensresor

Kärt barn har många namn. Konferensresor, incentive resor, kickoff eller bara resa med aktivitet. Oavsett namn så är vi ett mindre företag men har kanske störst erfarenhet när det gäller aktiva konferensresor till exempelvis Österrike, Schweiz och Italien. Vi erbjuder gruppresor, weekendresor eller veckoresor. Roliga resor, spännande resor, oförglömliga resor, tokiga resor, leva-som-man-en-gång-gjorde resor.Destination och önskemål av aktiviteter är något vi sätter upp tillsammans. Antingen har du önskemål eller så har vi mängder med tips. För vi har varit där.

Sätt snurr på konferensresan

MTB och racer (med eller utan el) är önskemål som blir allt vanligare oavsett om det är lodrätt i Alperna eller vågrätt i Grekland. Vi hjälper er välja resmål och utrustning beroende på om ni valt att ta med egna cyklar eller har behov av att hyra på plats.

Vårt cykelintresse är livslångt. Det har gett oss erfarenheter och upplevelser som vi nu gärna vill dela med er. Så vill ni ha lite snurr på resan finns det ingen annan som snurrat mer än oss. Vi kan också ge tips på resmål som passar hela gruppen, familjen, föreningen, eller företaget. För vi har varit där.

I vanlig ordning så är alla våra förslag på resor kompletta och inkluderar alla kostnader. Glädjen, upplevelsen och minnet – bjuder vi på.

Skidor på alla underlag

Vårt urval av skidresor inkluderar alla önskemål. Även om gruppen har olika önskemål så har vi förslag som motsvarar allas behov.

Vi är själva erfarna skidåkare och kan guida dem som vill ha en extrem utmaning på hög höjd och i djup snö. Men vi kan se till så att alla får just den utmaning de önskar. För att lyckas med det har vi möjlighet att arrangera resor till Alperna, Kanada och svenska fjällen. Då räknar vi även in önskemål som längdskidor och klättring med stighudar.

MTB resor

På sommarhalvåret är intresset stort för cykelresor. Men våra resor ger utrymme till så mycket mer. Vi kan inte cykla hela dagen! Eller jo det kan vi men möjligheten till att kombinera är en del av upplevelsen. Exempelvis så skapar sol och värme möjligheter som inkluderar vatten på olika sätt. Kulinariska upplevelser kan också krydda resan. God mat och dryck tar oss till både vingårdar och en nattlig pita, gyros eller en bastant bratwurst innan det är dags att ladda för morgondagen.
Resorna på sommaren går ofta till Alperna eller Grekland för vandring eller cykling. Oavsett vad ni väljer så ska det ska vara utmanande, det ska funka, och det ska vara en komplett upplevelse som ger så starka minnen att ni vill testa oss igen och igen. Det ska helt enkelt vara galet roligt.

Aktuella resor

Välkommen in till vår bokningssida, där du kan se vilka resor som är aktuella just nu. Därifrån går det också bra att boka. Vill du däremot skräddarsy din egen resa utifrån era intressen och behov, så är första steget ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte med oss.